Online YOGA lessen

Wat is Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga, ook wel Flow yoga, is een dynamische yoga waarbij je ademhaling en beweging samen komt. Deze yoga stijl stamt af van de Asthanga yoga, waarbij Pattabi Jois een vaste set van houdingen voor ogen had. In de Vinayassa yoga verbind je lichaam, geest en ziel met elkaar door de Flow van bewegingen en de verbinding met je ademhaling. Hierdoor train je zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Door de oefeningen breng jij je zenuwstelsel tot rust zowel tijdens de yoga les als daarbuiten.

Mijn verhaal

Inmiddels beoefen ik al meer dan 10 jaar yoga. In 2020 besloot ik de Vinyassa yoga opleiding te gaan volgen bij YogaBody. Zelf ben ik met yoga begonnen toen ik herstellende was van een trombose been na een 10-daagse Vipassana cursus in Nieuw-Zeeland. Door de yoga kon ik gedoseerd gaan bewegen en op een andere manier de verbinding maken met mijn lichaam, emoties en gedachten. Yoga is vanaf het begin een groot geschenk in mijn leven geweest en elke dag leer ik door de yoga. Omdat yoga voor jong en oud is, voor lichamelijk en geestelijke gezondheid zorgt en bovendien heel fijn is om te doen, draag ik de yoga met veel plezier en passie aan andere over.

Online yoga lessen

Wat zeggen cursisten?

Online yoga lessen

De yogalessen geef ik op dit moment online via Zoom en hebben ook zijn voordelen boven fysieke lessen. Hiervoor heb je een yoga mat nodig, gemakkelijk zittende kleding en een camera zodat je mij kan zien en ik jou om aanwijzingen te geven. De camera van je computer of telefoon werken meestal goed en hierop kan je eenvoudig Zoom downloaden en een gratis account aanmaken.

Wat zijn de kosten?

Online groepslessen via Zoom

Per les € 10,-
Per maand € 36,- (10% korting)

Privé les via Zoom

Discovery class; gratis
Per Les; € 50,-
Per 4 lessen € 160,- (20% korting)

Taal: Nederlands, Engels

Algemene voorwaarden

Vooruitbetaling

Geen terugbetaling; als een les is gekocht is het niet mogelijk om een terugbetaling te krijgen, tenzij je 48 uur van tevoren je les annuleert.

Begin/Einde: Alle lessen beginnen op een vaste tijd en zullen 60 minuten duren.